Koji su Let 3 po redu

Trenutno pregledavate Koji su Let 3 po redu
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:25 svibnja, 2023

Prvi Let

Let 3 je hrvatski rock sastav koji je osnovan 1986. godine u Rijeci. Njihov prvi album, nazvan ‘Let 3’, objavljen je iste godine. Album je sadržavao 10 pjesama, uključujući popularne hitove poput ‘Živi kurac’ i ‘Sam u vodi’. Prvi let ove kontroverzne grupe bio je pravi uspjeh i stekao je kultni status u domaćoj glazbenoj sceni.

Drugi Let

Nakon prvog uspješnog leta, Let 3 je nastavio sa svojom glazbenom karijerom i objavio drugi album pod nazivom ‘Two Dogs Fuckin”. Album je izašao 1991. godine i donio je neke od njihovih najpoznatijih pjesama, uključujući ‘Dijete u vremenu’ i ‘Profesor Jakov’. Drugi let grupe bio je također dobro primljen i proširio je njihovu bazu obožavatelja.

Treći Let

Nakon nekoliko godina pauze, Let 3 se vratio s trećim albumom, nazvanim ‘Peace’. Album je objavljen 1996. godine i donio je neke nove zvukove i stilove u njihovu glazbu. Pjesme poput ‘Jedina’, ‘Nevjerni Tom’ i ‘Špijun’ postale su popularne među njihovom publikom. Treći let Let 3 bio je još jedan uspješan korak u njihovoj karijeri i potvrdio je njihovu reputaciju kao jednog od najinovativnijih bendova na domaćoj sceni.

Zaključak

Let 3 je kroz godine svoje karijere ostvario više od tri leta, ali ovdje smo se usredotočili samo na prva tri albuma. Svaki od tih letova imao je svoj značaj i pridonio je razvoju i uspjehu grupe. Let 3 je ostao aktivan i produktivan bend, kontinuirano objavljujući nova glazbena djela i nastupajući diljem regije. Njihova ekscentrična scenska prisutnost i originalna glazba i dalje privlače obožavatelje i intrigiraju ljude diljem svijeta.

  Ocijeni članak!