Koliko se plaća Western Union

Trenutno pregledavate Koliko se plaća Western Union
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:27 srpnja, 2023

1. Cijena slanja novca putem Western Uniona

Slanje novca putem Western Uniona je jedan od najpopularnijih načina međunarodnog prijenosa novca. Međutim, cijena slanja novca zavisi od različitih faktora.

2. Provizije i naknade

Western Union naplaćuje provizije i naknade za svoje usluge slanja novca. Visina provizija može se razlikovati ovisno o slanju novca između različitih zemalja i iznosa koji se šalje.

3. Kako se određuje cijena?

Cijena slanja novca putem Western Uniona obično se sastoji od dvije komponente – provizije i tečaja konverzije valute. Provizija se određuje na osnovu iznosa koji se šalje, dok se tečaj konverzije valute primjenjuje na iznos koji se šalje u drugu valutu.

4. Provizije za primanje novca

Uz provizije za slanje novca, Western Union također može naplatiti provizije za primanje novca. Ove provizije mogu se razlikovati ovisno o zemlji u kojoj se novac preuzima.

5. Dodatne informacije

Detaljne informacije o provizijama i naknadama za slanje novca putem Western Uniona mogu se pronaći na njihovoj službenoj web stranici. Tamo možete pronaći cjenik koji će vam pružiti sve potrebne informacije o cijeni slanja novca.

Napomena: Cijene se mogu promijeniti u skladu s politikom Western Uniona, stoga je važno provjeriti najnovije informacije prije slanja novca.

  Ocijeni članak!