S kim je Ana Korac?

Trenutno pregledavate S kim je Ana Korac?
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:7 kolovoza, 2023

Veza s Davidom Dragojevićem

Ana Korac je postala poznata javnosti kao učesnica rijaliti programa ‘Zadruga’. Tokom svog boravka u rijalitiju, Ana je započela romantičnu vezu sa Davidom Dragojevićem, koji je također bio takmičar. Njih dvoje su se zbližili tokom boravka u kući, a njihova veza je izazvala mnogo pažnje medija i fanova.

Raskid s Davidom Dragojevićem

Nakon završetka rijalitija, Ana i David su nastavili svoju vezu, ali su se ubrzo suočili s problemima. Mediji su izvještavali o nesuglasicama i svađama u njihovom odnosu, što je na kraju dovelo do njihovog raskida. Oboje su se putem društvenih mreža obratili javnosti i potvrdili da su stavili tačku na svoju vezu.

Trenutna situacija

Nakon prekida veze s Davidom Dragojevićem, Ana Korac je odlučila zadržati svoj privatni život dalje od očiju javnosti. Nije poznato s kim je trenutno u vezi ili da li je uopće u vezi. Ana se fokusirala na svoj posao i svoju karijeru, te redovno dijeli trenutke iz svog života putem društvenih mreža. Fanovi prate njen rad i željno iščekuju novosti o njenom ljubavnom životu.

Zaključak

Iako je Ana Korac postala poznata kroz rijaliti program ‘Zadruga’ i zbog svoje veze s Davidom Dragojevićem, trenutno je nepoznato s kim je Ana u vezi. Ona je odlučila zadržati svoj privatni život dalje od očiju javnosti i fokusirati se na svoju karijeru. Fanovi je prate i zanimaju se za njene nove projekte i životne događaje.

  Ocijeni članak!