Salon B Price List

Trenutno pregledavate Salon B Price List
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:20 svibnja, 2024

Usluge za kosu

Naš salon B nudi širok spektar usluga za kosu. Bilo da želite osvježiti svoj izgled, napraviti promjenu boje ili frizure, naši stručni frizeri stoje vam na raspolaganju. Uključujemo sve, od klasičnog šišanja i feniranja do modernih tehnika bojanja i stiliziranja. Cijene usluga za kosu variraju ovisno o duljini kose i složenosti željenog izgleda.

Manikura i pedikura

Ako želite uljepšati svoje nokte, naš salon B nudi usluge manikure i pedikure. Naši iskusni tehničari za nokte koriste visokokvalitetne proizvode kako bi vaši nokti izgledali njegovano i atraktivno. U ponudi imamo klasičnu manikuru i pedikuru, geliranje noktiju, nadogradnju ili popravak noktiju. Cijene usluga manikure i pedikure ovise o vrsti tretmana i dodatnim uslugama koje želite.

Tretmani lica

U našem salonu B možete pronaći razne tretmane lica koji će vam pomoći u održavanju ljepote i zdravlja kože. Nudimo čišćenje lica, pilinge, masaže lica, hidratantne tretmane i mnoge druge. Naši stručnjaci za njegu kože koriste visokokvalitetne proizvode prilagođene vašem tipu kože. Cijene tretmana lica variraju ovisno o vrsti tretmana i trajanju.

Tretmani tijela

Ako želite opuštajući tretman za tijelo, naš salon B nudi razne masaže i tretmane koji će vam pomoći da se osjećate osvježeno i revitalizirano. U ponudi imamo klasične masaže, aromaterapiju, tretmane detoksikacije i oblikovanje tijela. Naši stručnjaci za masažu koriste tehnike koje će vam pružiti potpunu relaksaciju i užitak. Cijene tretmana tijela ovise o vrsti tretmana i trajanju.

Dodatne usluge

Pored glavnih usluga koje pružamo, salon B također nudi dodatne usluge poput depilacije, šminkanja za posebne prigode, oblikovanja obrva i trepavica te još mnogo toga. Cijene dodatnih usluga ovise o vrsti tretmana i složenosti.

Ukoliko želite detaljnije informacije o cjeniku našeg salona B, slobodno nas kontaktirajte. Naši ljubazni djelatnici bit će vam na raspolaganju da odgovore na sva vaša pitanja i pruže vam sve potrebne informacije.

  Ocijeni članak!