Koji je zadnji iPhone

Trenutno pregledavate Koji je zadnji iPhone
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:4 listopada, 2024

iPhone 12 Pro


Apple je nedavno predstavio svoj najnoviji iPhone model, iPhone 12 Pro. Ovaj model donosi brojne poboljšane značajke i naprednu tehnologiju koja je karakteristična za Apple uređaje.

Novi dizajn i veličina

iPhone 12 Pro dolazi s potpuno novim dizajnom, koji se ističe elegantnim staklenim kućištem i okvirom od nehrđajućeg čelika. Također, ovaj model dolazi u dvije veličine – 6,1-inčni iPhone 12 Pro i 6,7-inčni iPhone 12 Pro Max.

Napredna kamera

Jedna od najvećih prednosti iPhone 12 Pro modela je njegova napredna kamera. Sastoji se od trostruke kamere s 12-megapikselnim senzorima, koji omogućuju snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa. Također, podržava noćno snimanje i Dolby Vision HDR.

Brzina i performanse

iPhone 12 Pro pokreće A14 Bionic čip, najmoćniji čip u mobilnoj industriji. To znači da će korisnici dobiti iznimno brze performanse i mogućnost multitaskinga bez ikakvih problema. Također, ovaj model podržava 5G mrežu za brže preuzimanje podataka i bolje iskustvo surfanja.

OLED zaslon

Zaslon iPhone 12 Pro modela dolazi s tehnologijom Super Retina XDR, koja omogućuje živopisne boje i visoku razlučivost. Ovaj OLED zaslon pruža iznimnu kvalitetu slike i poboljšanu vidljivost na otvorenom.

Ostale značajke

iPhone 12 Pro dolazi s nizom drugih značajki, uključujući Face ID za sigurno otključavanje uređaja, vodootpornost i podršku za bežično punjenje. Također, ovaj model ima veći kapacitet baterije u usporedbi s prethodnim iPhone modelima.
U zaključku, iPhone 12 Pro je najnoviji iPhone model koji donosi brojne poboljšane značajke i vrhunsku tehnologiju. S novim dizajnom, naprednom kamerom, brzinom i performansama te mnogim drugim značajkama, ovaj model pruža izvanredno iskustvo korisnicima.

  Ocijeni članak!