Koji Windows je najbolji

Trenutno pregledavate Koji Windows je najbolji
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:19 rujna, 2023

Windows 10 – Najnovija verzija

Windows 10 je najnovija verzija Microsoftovog operativnog sustava. Lansiran 2015. godine, Windows 10 donosi mnoge nove značajke i poboljšanja u odnosu na prethodne verzije. Ovaj operativni sustav kombinira najbolje od Windows 7 i Windows 8, pružajući korisnicima intuitivno sučelje i visoku razinu sigurnosti.

Windows 7 – Stabilnost i pouzdanost

Windows 7 je operativni sustav koji je osvojio srca mnogih korisnika. Iako je stariji od Windows 10, Windows 7 je poznat po svojoj stabilnosti i pouzdanosti. Mnogi korisnici i dalje preferiraju Windows 7 zbog njegove jednostavnosti korištenja i kompatibilnosti s različitim aplikacijama.

Windows XP – Legendarni operativni sustav

Windows XP je bio iznimno popularan operativni sustav koji je bio prisutan na mnogim računalima diljem svijeta. Iako je Windows XP zastario i više nije podržan od strane Microsofta, mnogi korisnici još uvijek koriste ovaj operativni sustav zbog njegove jednostavnosti i stabilnosti.

Windows 8 – Revolucionarno sučelje

Windows 8 je donio revolucionarno sučelje s tzv. Metro stilom. Iako je dobio mješovite kritike, Windows 8 je bio prvi korak prema integraciji računalnih i mobilnih platformi. Unatoč tome, mnogi korisnici su se odlučili zadržati na prethodnim verzijama Windowsa.

Zaključak

Izbor najboljeg Windows operativnog sustava ovisi o potrebama i preferencijama korisnika. Windows 10 je najnovija i najnaprednija verzija, ali Windows 7 i Windows XP i dalje imaju svoje vjerne korisnike. Svaki Windows ima svoje prednosti i nedostatke, stoga je važno pažljivo razmotriti potrebe prije donošenja odluke o najboljem Windows operativnom sustavu za vas.

  Ocijeni članak!