Koji Xiaomi telefon kupiti

Trenutno pregledavate Koji Xiaomi telefon kupiti
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:17 rujna, 2023

1. Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10 je vrhunski pametni telefon koji pruža izvanredno korisničko iskustvo. Opremljen Snapdragon 865 procesorom, 108 MP glavnom kamerom i velikim AMOLED zaslonom, Mi 10 donosi visoku razinu performansi i kvalitete.

2. Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ako tražite pristupačan telefon s izvrsnim značajkama, Redmi Note 9 Pro je odličan izbor. Snažan Snapdragon 720G procesor, 64 MP quad kamera i velika baterija, ovaj telefon pruža iznimnu vrijednost za novac.

3. Xiaomi Mi 9T

Mi 9T je popularan telefon koji nudi vrhunsku kombinaciju performansi i cijene. Snažan Snapdragon 730 procesor, pop-up selfie kamera i AMOLED zaslon bez okvira čine ovaj telefon atraktivnim izborom za mnoge korisnike.

4. Xiaomi Poco X3 NFC

Poco X3 NFC je odličan izbor za one koji traže telefon s snažnim performansama i pristupačnom cijenom. Opremljen Snapdragon 732G procesorom, 64 MP quad kamerom i velikom baterijom, ovaj telefon nudi izvrsnu vrijednost za novac.

5. Xiaomi Mi Note 10

Mi Note 10 je telefon koji se ističe po svojoj izvanrednoj kameri. S pet stražnjih kamera, uključujući 108 MP glavnu kameru, ovaj telefon je idealan za ljubitelje fotografije. Također nudi i AMOLED zaslon, snažan Snapdragon 730G procesor i veliku bateriju.

Odabir Xiaomi telefona ovisi o vašim potrebama i budžetu. Svaki od navedenih modela nudi jedinstvene značajke i prednosti, pa preporučujemo da pažljivo razmislite o svojim potrebama prije donošenja odluke.

  Ocijeni članak!