Kojim busom do Arena Centra

Trenutno pregledavate Kojim busom do Arena Centra
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:15 kolovoza, 2023

Kako doći do Arena Centra autobusom


Arena Centar je jedan od najvećih trgovačkih centara u Zagrebu i popularno odredište za mnoge posjetitelje. Ako se pitate kojim busom možete doći do Arena Centra, evo nekoliko opcija koje možete razmotriti.

Linija 109

Jedna od najčešćih opcija je autobusna linija 109 koja vozi između autobusnog kolodvora i Arena Centra. Ova linija je vrlo praktična za sve koji dolaze iz centra grada. Autobusi su redoviti i voze često, što olakšava putovanje.

Linija 228

Druga mogućnost je autobusna linija 228 koja također prolazi kroz područje Arena Centra. Ova linija je dobra opcija za putnike koji dolaze iz drugih dijelova grada, poput Dubrave ili Sesveta.

Linija 168

Još jedna opcija je linija 168 koja povezuje Glavni kolodvor i Arena Centar. Ova linija je prikladna za one koji dolaze vlakom ili koji žive u blizini željezničkog kolodvora.

Ostale linije

Osim navedenih linija, postoji još nekoliko autobusnih linija koje prolaze kroz područje Arena Centra, kao što su linije 107, 201, 202 i 220. Preporučujemo da provjerite red vožnje i raspitajte se na autobusnom kolodvoru za najnovije informacije o putovanju.

Alternativni načini dolaska

Ako ne želite koristiti autobus, postoji mogućnost dolaska do Arena Centra pješice ili biciklom. Centar se nalazi u blizini nekoliko biciklističkih staza i pješačkih zona, što ga čini pristupačnim za one koji preferiraju ove načine prijevoza.

Zaključak

Bez obzira na način dolaska, Arena Centar je lako dostupan i nudi razne mogućnosti za putnike. Uz dobro povezanu autobusnu mrežu i alternativne načine prijevoza, posjetitelji neće imati problema da stignu do ovog popularnog trgovačkog centra.

  Ocijeni članak!