Kojim danom je izvlačenje Eurojackpota?

Trenutno pregledavate Kojim danom je izvlačenje Eurojackpota?
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:13 srpnja, 2023

Kako odrediti dan izvlačenja Eurojackpota?

Izvlačenje Eurojackpota se održava svake petke u Helsinkiju, Finska. To je redoviti tjedni događaj koji privlači igrače iz cijele Europe. Eurojackpot je popularna lutrija koja nudi impresivne jackpotove i privlači milijune ljudi koji žele testirati svoju sreću.

Koja je vremenska zona važna za izvlačenje?

Izvlačenje Eurojackpota se održava u 20:00 sati po lokalnom vremenu u Helsinkiju. Važno je napomenuti da se vremena izvlačenja mogu razlikovati ovisno o tome u kojoj zemlji se kupuje listić. Stoga je uvijek preporučljivo provjeriti lokalna vremena izvlačenja kako ne biste propustili svoju priliku za osvajanje velike nagrade.

Koje su druge važne informacije o izvlačenju Eurojackpota?

Izvlačenje Eurojackpota se sastoji od pet glavnih brojeva koji se izvlače iz skupa od 50 brojeva, te dodatnih dvaju brojeva koji se izvlače iz skupa od 10 brojeva. Za osvajanje glavnog jackpota, potrebno je pogoditi sve pet glavnih brojeva i oba dodatna broja. U slučaju da nitko ne pogodi sve brojeve, jackpot se prenosi na sljedeće izvlačenje, što rezultira još većim iznosima.

Kako mogu saznati rezultate izvlačenja Eurojackpota?

Rezultati izvlačenja Eurojackpota objavljuju se na službenoj internetskoj stranici Eurojackpota, kao i na mnogim drugim internetskim stranicama i medijima. Također je moguće provjeriti rezultate putem mobilnih aplikacija koje pružaju informacije o lutrijama. Ovi rezultati mogu vam pomoći da provjerite je li vaš listić dobitni i koliko ste osvojili.

Kako se mogu uključiti u izvlačenje Eurojackpota?

Da biste sudjelovali u izvlačenju Eurojackpota, morate kupiti listić u jednoj od zemalja u kojima je ova lutrija dostupna. Na listiću odaberite pet glavnih brojeva iz skupa od 1 do 50, te dva dodatna broja iz skupa od 1 do 10. Nakon toga, samo preostaje čekati izvlačenje i nadati se najboljem. Sretno!

  Ocijeni članak!