Koliko epizoda ima serija Miriše na ljubav

Trenutno pregledavate Koliko epizoda ima serija Miriše na ljubav
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:17 listopada, 2023

Povijest serije

Miriše na ljubav je popularna hrvatska televizijska serija koja je prvi put emitirana 2018. godine. Serija je osvojila brojne gledatelje svojom intrigantnom pričom i izvrsnom glumačkom postavom. Glavni protagonisti serije su Ana i Marko, čije se živote isprepliću različite priče o ljubavi, prijateljstvu i obitelji.

Broj epizoda

Ukupan broj epizoda serije Miriše na ljubav iznosi 100. Svaka epizoda traje oko 45 minuta, što znači da je ukupno trajanje serije oko 75 sati.

Popularnost serije

Miriše na ljubav je postala jedna od najgledanijih serija u Hrvatskoj. Kombinacija zanimljive radnje, kvalitetne produkcije i izvrsnih glumačkih performansi doprinijela je velikoj popularnosti serije. Gledatelji su se zaljubili u likove i pratili njihove avanture kroz sve epizode.

Utjecaj serije

Serija Miriše na ljubav je postala pravi fenomen, utječući na modu, glazbu i popularnu kulturu općenito. Mnogi su se identificirali s likovima i njihovim životnim situacijama. Također, serija je potaknula brojne rasprave o temama koje su obrađene u epizodama, kao što su ljubav, obitelj, prijateljstvo, i druge.

Zaključak

Broj epizoda serije Miriše na ljubav iznosi 100, a serija je osvojila publiku svojom zanimljivom pričom i izvrsnom izvedbom. Popularnost serije je rasla iz epizode u epizodu, a njen utjecaj na popularnu kulturu je bio značajan. Miriše na ljubav će ostati zapamćena kao jedna od najuspješnijih hrvatskih televizijskih serija.

  Ocijeni članak!