Koliko je težak BMW X5

Trenutno pregledavate Koliko je težak BMW X5
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:23 rujna, 2023

Motorizacija i konstrukcija

BMW X5 je luksuzni SUV koji je prvi put predstavljen 1999. godine. Ovaj model je postao vrlo popularan zbog svoje elegancije, performansi i prostranosti. Kada je riječ o težini, BMW X5 varira ovisno o verziji i opremi.

Težina baznog modela

Bazni model BMW X5, koji dolazi s benzinskim motorom, ima težinu od približno 2.160 do 2.260 kilograma, ovisno o specifikacijama. Ova težina uključuje vozilo s osnovnom opremom i gorivom.

Težina verzija s dodatnom opremom

Kada se ugradi dodatna oprema, poput panoramskog krova, kožnih sjedala ili dodatnih sigurnosnih značajki, težina BMW X5 može porasti za nekoliko desetaka kilograma. Ovisno o odabranim opcijama, težina vozila može se kretati između 2.200 i 2.400 kilograma.

Težina verzija s dizelskim motorom

BMW X5 je dostupan i s dizelskim motorom. Dizelske verzije obično imaju nešto veću težinu u usporedbi s benzinskim modelima, zbog težeg motora i dodatnih sustava za obradu ispušnih plinova. Težina dizelskog BMW X5 kreće se između 2.200 i 2.400 kilograma, ovisno o specifikacijama.

Zaključak

BMW X5 je luksuzni SUV s impresivnom težinom koja varira ovisno o verziji i opremi. Bez obzira na težinu, ovaj automobil pruža iznimne performanse, udobnost i stil koji su karakteristični za BMW brand.

  Ocijeni članak!