Koliko je visok Luka Modrić

Trenutno pregledavate Koliko je visok Luka Modrić
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:1 studenoga, 2023

Luka Modrić – Kratki pregled karijere

Luka Modrić, hrvatski nogometni veznjak, rođen je 9. rujna 1985. godine u Zadru, Hrvatska. Počeo je svoju profesionalnu karijeru u Dinamu iz Zagreba, gdje je brzo postao jedan od najtalentiranijih igrača. Nakon uspješnih sezona u Dinamu, Modrić je privukao pažnju velikih europskih klubova.

Visina Luka Modrića

Visina Luka Modrića je pitanje koje često postavljaju obožavatelji i ljubitelji nogometa. Prema dostupnim informacijama, Luka Modrić visok je 1,72 metra (5 stopa i 8 inča). Iako nije najviši nogometaš na terenu, Modrić je poznat po svojoj iznimnoj tehničkoj vještini, inteligenciji i pregledu igre.

Karijera Luka Modrića

Nakon Dinama, Luka Modrić je prešao u engleski klub Tottenham Hotspur 2008. godine. Tamo je brzo postao jedan od ključnih igrača momčadi i dobio priznanje kao jedan od najboljih veznjaka u Premier ligi. Godine 2012. Modrić je prešao u španjolski Real Madrid, gdje je osvojio brojne naslove, uključujući četiri Lige prvaka.

Nastupi za hrvatsku reprezentaciju

Luka Modrić je također bio ključni igrač za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Sudjelovao je na nekoliko velikih turnira, uključujući Svjetsko prvenstvo 2018. godine, gdje je Hrvatska osvojila drugo mjesto. Modrić je bio kapetan reprezentacije i dobio je priznanje kao najbolji igrač turnira.

Utjecaj i priznanja

Luka Modrić je poznat po svom iznimnom utjecaju na terenu. Njegova tehnička vještina, vizija igre i sposobnost vođenja momčadi čine ga jednim od najboljih veznjaka u suvremenom nogometu. Osvojio je brojna priznanja, uključujući Zlatnu loptu 2018. godine kao najbolji nogometaš svijeta.

Zaključak

Visina Luka Modrića je 1,72 metra (5 stopa i 8 inča). Unatoč svojoj skromnoj visini, Modrić je ostvario izvanrednu karijeru kao jedan od najboljih veznjaka u svijetu nogometa. Njegova tehnička vještina, inteligencija i vođstvo čine ga iznimno cijenjenim igračem u nogometnom svijetu.

  Ocijeni članak!