Koliko su ležaljke u Budvi

Trenutno pregledavate Koliko su ležaljke u Budvi
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:1 listopada, 2023

Broj ležaljki na plažama

Budva, popularno turističko odredište u Crnoj Gori, poznata je po svojim predivnim plažama. Mnogi posjetitelji dolaze u Budvu kako bi uživali u suncu, moru i pijesku. Jedan od bitnih aspekata plažnog ugođaja su ležaljke koje su na raspolaganju posjetiteljima.

Cijene ležaljki

Cijene ležaljki na budvanskim plažama variraju ovisno o lokaciji i sezoni. U glavnoj sezoni, tj. ljetnim mjesecima, cijene ležaljki su obično nešto više nego izvan sezone. Prosječna cijena ležaljki kreće se između 5 i 10 eura po danu.

Alternativne opcije

Za posjetitelje koji ne žele iznajmljivati ležaljke, postoji mogućnost da donesu vlastite ručnike i prostirke te se besplatno smjeste na plaži. Ova opcija je popularna među lokalnim stanovništvom i mladim turistima koji žele uštedjeti novac.

Preporuke

Kako biste izbjegli gužve i osigurali sebi mjesto na plaži, preporučuje se da rezervirate ležaljke unaprijed, posebno u glavnoj sezoni. Također, provjerite uvjete najma ležaljki prije nego što se odlučite za određenu plažu kako biste bili sigurni da odgovaraju vašim potrebama i očekivanjima.
Budva nudi raznovrsne plaže, od šljunčanih do pješčanih, tako da svaki posjetitelj može pronaći savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u suncu i moru.

  Ocijeni članak!