Na kojim fakultetima je ostalo mjesta za jesenski rok 2024?

Trenutno pregledavate Na kojim fakultetima je ostalo mjesta za jesenski rok 2024?
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:4 listopada, 2023

Fakultet strojarstva i brodogradnje

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu još uvijek ima slobodnih mjesta za upis u jesenskom roku 2024. Ovaj fakultet nudi razne studijske programe iz područja strojarstva i brodogradnje, te je poznat po visokoj kvaliteti obrazovanja i stručnosti svojih profesora i asistenata.

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu također ima još nekoliko slobodnih mjesta za upis u jesenskom roku 2024. Ovaj fakultet pruža mogućnost studiranja elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, te je jedan od najprestižnijih fakulteta u području tehničkih znanosti.

Fakultet ekonomije i poslovne ekonomije

Fakultet ekonomije i poslovne ekonomije Sveučilišta u Zagrebu ima ograničen broj slobodnih mjesta za upis u jesenskom roku 2024. Ovaj fakultet nudi razne studijske programe iz područja ekonomije i poslovnih znanosti, te je poznat po svojoj uspješnoj suradnji s gospodarstvom i visokom razinom stručnosti svojih studenata.

Fakultet političkih znanosti

Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu također ima nekoliko slobodnih mjesta za upis u jesenskom roku 2024. Ovaj fakultet omogućuje studiranje politologije, novinarstva, komunikologije i drugih srodnih studijskih programa, te je poznat po svojim renomiranim profesorima i interdisciplinarnom pristupu učenju.

Fakultet prava

Fakultet prava Sveučilišta u Zagrebu ima ograničen broj slobodnih mjesta za upis u jesenskom roku 2024. Ovaj fakultet nudi studij prava, a njegovi studenti imaju priliku stjecati znanja iz raznih pravnih područja i usavršavati se kroz brojne radionice i seminare.

Fakultet arhitekture

Fakultet arhitekture Sveučilišta u Zagrebu ima još nekoliko slobodnih mjesta za upis u jesenskom roku 2024. Ovaj fakultet omogućuje studiranje arhitekture i urbanizma, te je poznat po svojoj kreativnoj i inovativnoj atmosferi, kao i uspješnim projektima svojih studenata.

  Ocijeni članak!