Radi li Kaufland

Trenutno pregledavate Radi li Kaufland
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:25 srpnja, 2023

Kaufland u Hrvatskoj

Kaufland je jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Europi, s prisustvom u mnogim zemljama. U Hrvatskoj, Kaufland je prisutan od 2001. godine kada je otvoren prvi hipermarket u Zagrebu. Od tada, Kaufland je postao jedan od omiljenih izbora potrošača u Hrvatskoj.

Ponuda i kvaliteta

Kaufland je poznat po širokom asortimanu proizvoda koji uključuje svježe namirnice, prehrambene proizvode, odjeću, kućanske potrepštine i još mnogo toga. Kvaliteta proizvoda je visoka, a cijene su pristupačne, što privlači mnoge kupce.

Poslovanje i razvoj

Kaufland kontinuirano radi na širenju svoje mreže trgovina u Hrvatskoj. Trenutno posluje s više od 100 trgovina diljem zemlje, nudeći posao tisućama ljudi. Kaufland također surađuje s domaćim dobavljačima, podržavajući lokalnu ekonomiju.

Utjecaj na zajednicu

Kaufland je aktivan u podršci lokalnim zajednicama. Kroz razne projekte i donacije, Kaufland pridonosi razvoju obrazovanja, sporta i kulture. Također vodi brigu o okolišu, provodeći održive prakse i potičući recikliranje.

Budućnost Kauflanda

Kaufland nastavlja rasti i razvijati se u Hrvatskoj. Planira otvaranje novih trgovina, što će stvoriti nova radna mjesta i pružiti veći izbor potrošačima. Kroz svoje poslovanje, Kaufland nastoji biti pouzdan partner potrošačima, nudeći im kvalitetne proizvode i usluge.

  Ocijeni članak!