S kim je Janica Kostelić?

Trenutno pregledavate S kim je Janica Kostelić?
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:2 lipnja, 2023

Janica Kostelić i Ivica Kostelić

Janica Kostelić, poznata hrvatska skijašica, rođena je 5. siječnja 1982. godine u Zagrebu. Jedna od najuspješnijih skijašica u povijesti, Janica je osvojila čak 4 zlatne olimpijske medalje i 3 svjetska prvenstva. No, osim svojih sportskih postignuća, mnoge je zanimalo s kim je Janica bila u vezama tijekom svoje karijere.

Janica je bila u braku s Ivicom Kostelićem, također poznatim hrvatskim skijašem. Ivica je stariji brat Janice, rođen 23. studenog 1979. godine. Iako su oboje bili vrhunski skijaši, njihova veza nije utjecala na njihove sportske rezultate, već su se međusobno podržavali i bodrili.

Prekid braka i daljnji partneri

Nažalost, brak između Janice i Ivice završio se razvodom 2009. godine. Nakon toga, Janica je svoj ljubavni život održavala privatnim i izvan očiju javnosti. Nije bilo mnogo informacija o njenim daljnjim partnerima, što je bilo razumljivo s obzirom na njenu želju za privatnošću.

Janica je uvijek isticala da joj je obitelj najvažnija te se posvetila brizi o svojoj djeci. Iako nije bilo izvještaja o novim romantičnim vezama, Janica je nastavila biti aktivna u sportskom svijetu kao trenerica i mentorica mladim skijašima.

Janica Kostelić danas

Danas, Janica Kostelić uživa u svom životu izvan skijaških staza. Nakon završetka sportske karijere, posvetila se obitelji i osobnom razvoju. Janica je ostavila neizbrisiv trag u svijetu skijanja i ponosna je na svoje postignuće.

Iako je njen ljubavni život ostao izvan javnog oka, Janica Kostelić ostaje ikona hrvatskog sporta i inspiracija mnogima. Njena strast prema skijanju i nevjerojatna hrabrost ostaju zapamćeni kao jedan od najsvjetlijih trenutaka u povijesti hrvatskog sporta.

  Ocijeni članak!