S kim je Soraja?

Trenutno pregledavate S kim je Soraja?
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:17 svibnja, 2023

Soraja i njezin ljubavni život

Soraja Vučelić, poznata i kao Soraja Vucelic, srpska je starleta i medijska ličnost koja je postala vrlo popularna u regiji. Njena popularnost nije samo zbog njenog izgleda i kontroverznog ponašanja, već i zbog njenog ljubavnog života koji je često intrigirao javnost.

Veze i partneri

Tijekom godina, Soraja je bila povezana s nekoliko poznatih ličnosti iz svijeta zabave. Jedan od njenih najpoznatijih partnera bio je fudbaler Neymar, brazilski nogometni superstar. Njihova veza je privukla veliku pažnju medija, ali je brzo završila.

Drugi poznati partner s kojim je Soraja bila u vezi je bivši srpski tenisač Novak Đoković. Iako su pokušavali držati svoju vezu privatnom, paparazzi su ih često uhvatili zajedno na romantičnim večerama i putovanjima.

Trenutno stanje

Trenutno nije poznato s kim je Soraja u vezi. Ona je vrlo tajanstvena kada je u pitanju njen ljubavni život i rijetko dijeli detalje s medijima. Soraja se trenutno fokusira na svoju karijeru i poslovne projekte.

Zaključak

Soraja Vučelić je jedna od najpoznatijih medijskih ličnosti u regiji, a njen ljubavni život uvijek je bio predmetom interesovanja javnosti. Iako je bila povezana s nekoliko poznatih partnera u prošlosti, trenutno nije poznato s kim je Soraja u vezi. Ostaje nam da vidimo hoće li ona otkriti više detalja o svom ljubavnom životu u budućnosti.

  Ocijeni članak!