Sa kojom puškom Slovaci idu u lov

Trenutno pregledavate Sa kojom puškom Slovaci idu u lov
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:16 prosinca, 2023

Puške za lov u Slovačkoj

Puške su neizostavan dio lova u Slovačkoj. Slovački lovci koriste različite vrste pušaka za lov na različite vrste divljači. Evo nekoliko popularnih pušaka koje Slovaci koriste za lov.

1. Brno ZKK 600

Brno ZKK 600 je jedna od najčešće korištenih pušaka za lov u Slovačkoj. Ova puška ima odličnu preciznost i pouzdanost, te je vrlo popularna među slovačkim lovcima. Koristi se za lov na divlje svinje, jelene i druge krupne divljači.

2. CZ 550

CZ 550 je još jedna popularna puška među slovačkim lovcima. Ova puška ima snažan kalibar i koristi se za lov na veću divljač poput medvjeda i vuka. CZ 550 je poznata po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti.

3. Tikka T3

Tikka T3 je moderna puška koja je postala popularna među slovačkim lovcima. Ova puška ima laganu konstrukciju, ali istovremeno pruža visoku preciznost i udobnost prilikom pucanja. Slovački lovci često koriste Tikka T3 za lov na manju divljač poput srndaća i zečeva.

4. Browning X-Bolt

Browning X-Bolt je vrhunska puška koju slovački lovci često preferiraju. Ova puška ima glatko repetiranje i odličan osjećaj prilikom pucanja. Browning X-Bolt se koristi za lov na različite vrste divljači, uključujući divlje svinje, jelenjad i ptice.

5. Sauer 101

Sauer 101 je još jedna popularna puška koja se koristi za lov u Slovačkoj. Ova puška se ističe po svojoj ergonomiji i preciznosti. Slovački lovci često biraju Sauer 101 za lov na jelene, srne i druge vrste divljači.

Ovo su samo neke od pušaka koje slovački lovci koriste za lov. Važno je napomenuti da se pri odabiru puške za lov treba uzeti u obzir vrstu divljači koja se lovi, veličinu lovnog područja i osobne preferencije lovca.

  Ocijeni članak!