Što bi gori sad je doli

Trenutno pregledavate Što bi gori sad je doli
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:19 prosinca, 2023

Ekonomija u padu

Stanje u gospodarstvu je sve lošije, što bi gori sad je doli. Broj nezaposlenih raste iz mjeseca u mjesec, a mnoge tvrtke se bore za opstanak.

Politika i korupcija

Korupcija je sveprisutna, političari se obogaćuju na račun građana, a pravosuđe je nefunkcionalno. Sve to dovodi do sve većeg nezadovoljstva među stanovništvom.

Prirodne katastrofe

Što bi gori sad je doli i kada su u pitanju prirodne katastrofe. Poplave, požari i potresi sve su češći, a infrastruktura nije adekvatno pripremljena za takve situacije.

Obrazovni sustav

Stanje obrazovnog sustava je također zabrinjavajuće. Kvaliteta nastave i oprema škola su sve lošije, a mladi se sve teže zapošljavaju nakon završenog obrazovanja.

Kultura i umjetnost

Kultura i umjetnost su postali manje važni u društvu. Nedostatak financiranja i podrške rezultiraju manjim brojem kulturnih događanja i smanjenom kreativnošću.

Sport

Stanje u sportskom sektoru je također problematično. Nedostatak sredstava za sportske klubove i infrastrukturu dovodi do smanjenja uspjeha na sportskim natjecanjima.

Okoliš

Zagađenje okoliša je sve veći problem. Industrija i neodgovorno ponašanje građana uzrokuju štetu prirodi i ugrožavaju životinjske i biljne vrste.

Državna uprava

Državna uprava je opterećena birokracijom, a korupcija i nepotizam su prisutni na svim razinama. To otežava efikasno i pravedno upravljanje državom.

Ukratko

Sve u svemu, situacija je sve gora i sve lošija. Problemi u ekonomiji, politici, obrazovnom sustavu, kulturi, sportu, okolišu i državnoj upravi zahtijevaju hitne i odlučne mjere kako bi se stanje popravilo i krenulo prema naprijed.

  Ocijeni članak!