Što su WAGsice

Trenutno pregledavate Što su WAGsice
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:21 studenoga, 2023

WAGsice – definicija

WAGsice, također poznate kao Wives And Girlfriends of Sport Players (Supruge i Djevojke Sportaša), su žene i djevojke profesionalnih sportaša koji su često u središtu pažnje zbog svog odnosa s poznatim sportašima. Ovaj termin se često koristi u medijima kako bi se opisale partnerice sportaša koji su članovi popularnih sportskih momčadi.

Povijest WAGsica

Termin WAGsice postao je popularan tijekom 2006. godine tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj. Mediji su bili zainteresirani za partnerice nogometaša, a njihova prisutnost na tribinama i njihov stil života postali su predmetom raznih spekulacija i pažnje.

Karakteristike WAGsica

WAGsice se obično opisuju kao žene koje su atraktivne, stilski dotjerane i često su prisutne na društvenim događanjima. One često prate svoje partnere na sportskim utakmicama i natjecanjima, te podržavaju njihovu karijeru. Također, često su uključene u humanitarne aktivnosti i javne kampanje.

Kritike i kontroverze

WAGsice su često kritizirane zbog toga što se percipiraju kao osobe koje žive luksuznim stilom života i nemaju stvarne zasluge. Njihova prisutnost u medijima može biti izvor kontroverzi, a neki tvrde da njihova popularnost može imati negativan utjecaj na mlade djevojke koje se mogu osjećati manje vrijednima zbog neusporedivih standarda ljepote i uspjeha.

Zaključak

WAGsice su partnerice profesionalnih sportaša koje su često u središtu pažnje zbog svojih veza s poznatim sportašima. Iako su često kritizirane i izvor kontroverzi, one također imaju priliku koristiti svoju poziciju kako bi podržavale humanitarne aktivnosti i javne kampanje.

  Ocijeni članak!