Što znači Joker u Eurojackpotu

Trenutno pregledavate Što znači Joker u Eurojackpotu
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:8 veljače, 2024

Uvod

Joker je dodatna igra koja se može odigrati uz Eurojackpot. Ova igra pruža dodatne mogućnosti za osvajanje nagrada i donosi dodatnu uzbuđenost igračima. U nastavku ćemo istražiti što točno znači Joker u Eurojackpotu.

Kako se igra Joker?

Joker je dodatna igra koja se temelji na istim brojevima kao i glavna igra Eurojackpot. Nakon što odabereš brojeve za Eurojackpot, možeš se odlučiti da li želiš sudjelovati i u Joker igri. Za sudjelovanje u Jokeru, moraš odabrati 7 brojeva od 0 do 9. Ovi brojevi će se zatim koristiti za određivanje dobitnih kombinacija u Joker igri.

Što možeš osvojiti u Jokeru?

Joker nudi različite vrste nagrada. Ovisno o tome koliko brojeva pogodiš, možeš osvojiti različite iznose. Ako pogodiš svih 7 brojeva, osvajaš glavnu nagradu koja može biti izuzetno visoka. Osim glavne nagrade, postoji i nekoliko dodatnih nagrada koje možeš osvojiti ako pogodiš manji broj brojeva.

Kako se određuju dobitne kombinacije?

Dobitne kombinacije u Jokeru određuju se na temelju brojeva koje si odabrao prilikom sudjelovanja. Ako se tvoji odabrani brojevi poklapaju s brojevima izvučenim u Jokeru, osvajaš nagradu. Što više brojeva pogodiš, veći će biti iznos nagrade koju osvajaš.

Zaključak

Joker je dodatna igra koja pruža dodatne mogućnosti za osvajanje nagrada u Eurojackpotu. Odabirom 7 brojeva od 0 do 9, možeš sudjelovati u Joker igri i imati priliku osvojiti atraktivne nagrade. Uzbuđenje i mogućnost osvajanja velikih iznosa čine Joker jednom od omiljenih dodatnih igara među igračima Eurojackpota.

  Ocijeni članak!