U kojoj je školi bio Kristijan Golubović

Trenutno pregledavate U kojoj je školi bio Kristijan Golubović
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:23 listopada, 2023

Obrazovanje Kristijana Golubovića

Kristijan Golubović, poznati srpski kriminalac i reality TV zvijezda, svoje obrazovanje je stekao u nekoliko škola tijekom svog života.

Osnovna škola

Jedna od prvih škola koju je Kristijan Golubović pohađao bila je osnovna škola u njegovom rodnom gradu. Iako nema detalja o kojoj točno školi je riječ, poznato je da je Golubović svoje osnovno obrazovanje završio prije nego što je ušao u svijet kriminala.

Srednja škola

Nakon završene osnovne škole, Golubović je upisao srednju školu u kojoj je nastavio svoje obrazovanje. Ponovno, nema informacija o točnom nazivu škole, ali pretpostavlja se da je odabrao opću srednju školu kako bi stekao opća znanja i vještine.

Visoko obrazovanje

Unatoč svojoj kriminalnoj prošlosti, Kristijan Golubović je izrazio interes za daljnjim obrazovanjem. Međutim, nema podataka koji bi ukazivali na to da je nastavio školovanje na sveučilištu ili drugoj visokoškolskoj ustanovi.

Zaključak

Iako nema konkretnih informacija o školama koje je Kristijan Golubović pohađao, može se zaključiti da je završio osnovno i srednje obrazovanje. Njegova daljnja obrazovna putanja ostaje nepoznata.

  Ocijeni članak!