Za koga je navijao Brad Pitt

Trenutno pregledavate Za koga je navijao Brad Pitt
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:21 kolovoza, 2023

Brad Pitt i njegova ljubav prema sportu

Brad Pitt, poznati holivudski glumac, ne samo da je talentiran za glumu već je i strastveni sportski navijač. Uz svoju impresivnu karijeru na filmskom platnu, Pitt je često viđen na sportskim događanjima, pružajući podršku svojim omiljenim timovima.

Navijanje za New Orleans Saints

Jedan od najpoznatijih sportskih timova za koje je Brad Pitt navijao su New Orleans Saints, profesionalni američki nogometni tim. Pitt je rođen i odrastao u Springfieldu, Missouri, ali je oduvijek bio povezan s New Orleansom. Stoga ne čudi što je podržavao Saints i bio njihov redoviti gost na utakmicama.

Podrška za Los Angeles Dodgers

Pitt također pokazuje ljubav prema bejzbolu, a jedan od timova za koje je navijao su Los Angeles Dodgers. Kao rođeni Kalifornijanac, Pitt je pratio Dodgers od djetinjstva i često je viđen na njihovim utakmicama. Njegova strastvena podrška timu često je privlačila pažnju medija.

Brad Pitt i nogometna groznica

Pored američkog nogometa i bejzbola, Pitt također pokazuje interes za nogomet. Tijekom Svjetskog prvenstva, bio je viđen kako navija za različite reprezentacije, uključujući SAD, Englesku i Njemačku. Njegova strast prema nogometu svjedoči o njegovom širokom interesu za sport.

Navijanje kao način opuštanja

Za Brad Pitta, navijanje nije samo podrška omiljenim timovima, već i način opuštanja. Kao jedan od najvećih glumaca današnjice, Pitt je često pod pritiskom i suočava se s mnogim izazovima. Navijanje na sportskim događanjima pruža mu mogućnost da se opusti i uživa u trenucima radosti i uzbuđenja.

U zaključku, Brad Pitt je strastveni sportski navijač koji podržava različite timove i sportove. Njegova ljubav prema sportu pokazuje njegovu pristupačnu stranu i interes izvan filmske industrije. Bez obzira na to za koga je navijao, jedno je sigurno – Brad Pitt je uvijek spreman pružiti podršku svojim omiljenim sportašima i timovima.

  Ocijeni članak!