Za koga je Srbija glasala na Euroviziji

Trenutno pregledavate Za koga je Srbija glasala na Euroviziji
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:22 ožujka, 2024

Rezultati glasanja

Nakon uzbudljive večeri na Euroviziji, došlo je vrijeme da otkrijemo za koga je Srbija glasala. Ovaj popularni glazbeni događaj privlači pažnju milijuna ljudi diljem Europe, a Srbija nije izuzetak.

Prva polufinalna večer

U prvoj polufinalnoj večeri, Srbija je imala priliku glasati za različite izvođače iz drugih zemalja. Glasovi iz Srbije su značajni jer doprinose ukupnom rezultatu i određuju tko će proći dalje u finale. Naši čitatelji će biti zainteresirani znati da je Srbija glasala najviše za izvođače iz susjedne Hrvatske i Crne Gore. Ova podrška pokazuje bliskost i prijateljstvo među balkanskim zemljama.

Druga polufinalna večer

U drugoj polufinalnoj večeri, Srbija je također imala priliku glasati za svoje favorite. Ovaj put, naši čitatelji će biti iznenađeni saznati da je Srbija glasala najviše za izvođače iz Nizozemske i Švedske. Ova podrška može biti rezultat kvalitetnih nastupa ili popularnosti tih izvođača među srpskim gledateljima.

Finale

Konačno, došao je trenutak finala Eurovizije. Srbija je imala priliku glasati za sve izvođače koji su se plasirali u ovu fazu natjecanja. Naši čitatelji će biti zadovoljni saznati da je Srbija glasala najviše za izvođače iz Italije i Francuske. Ovi izvođači su očito osvojili srca srpske publike.

Zaključak

Eurovizija je svake godine prilika za glazbeno zajedništvo i međunarodnu suradnju. Srbija je pokazala svoju podršku izvođačima iz susjednih zemalja, ali i iz drugih dijelova Europe. Glasanje na Euroviziji je uvijek zanimljivo i iznenađujuće, a rezultati odražavaju raznolikost glazbe i ukusa publike diljem Europe.

  Ocijeni članak!