Za koga je udata Aleksandra Prijović

Trenutno pregledavate Za koga je udata Aleksandra Prijović
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:20 studenoga, 2023

Aleksandra Prijović – Pjevačica i TV voditeljica

Aleksandra Prijović je poznata srpska pjevačica i televizijska voditeljica. Rođena je 22. aprila 1990. godine u Tuzli, Bosna i Hercegovina. Svoju karijeru je započela kao takmičarka u muzičkom takmičenju ‘Zvezde Granda’ 2011. godine, gdje je brzo stekla popularnost svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima i šarmom.

Brak sa Filipom Živojinovićem

2018. godine, Aleksandra Prijović je stupila u brak sa poznatim srpskim teniserom Filipom Živojinovićem. Filip je sin slavnog tenisera Gorana Ivaniševića i bivše manekenke Tatjane Dragović. Par se upoznao na jednom društvenom događaju i zaljubio se na prvi pogled. Njihova veza je brzo napredovala i uskoro su se odlučili za zajednički život.

Porodični život i djeca

Aleksandra i Filip su veoma srećni u braku i zajedno odgajaju sina Aleksandra, koji je rođen 2019. godine. Par često dijeli sretne trenutke svog porodičnog života na društvenim mrežama, a njihova ljubav i posvećenost jedno drugom su očigledni.

Aleksandra Prijović kao majka i supruga

Aleksandra je poznata po svojoj uspješnoj karijeri, ali također je i predana majka i supruga. Ona balansira između svojih profesionalnih obaveza i porodičnih dužnosti sa velikom lakoćom. Njena podrška i ljubav prema suprugu i sinu su neizmjerni, što je čini inspirativnom figurom za mnoge žene.

Zaključak

Aleksandra Prijović je sretno udata za Filipa Živojinovića, sa kojim ima sina Aleksandra. Njihov porodični život je ispunjen ljubavlju i srećom, a Aleksandra uspješno balansira između svoje karijere i porodičnih obaveza. Ona je inspiracija mnogim ženama koje žele postići uspjeh i sreću u svim aspektima života.

  Ocijeni članak!