Znakovi koji ukazuju da žena ima drugog

Trenutno pregledavate Znakovi koji ukazuju da žena ima drugog
  • Vrijeme čitanja:3 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:28 veljače, 2024

Znakovi preokupacije

Kada žena ima drugog, često će biti preokupirana i odsutna. Može se primijetiti da je često izgubljena u mislima, nedostupna ili nepažljiva. Takvo ponašanje može ukazivati na to da je njen um negdje drugdje, možda s drugim muškarcem.

Promjena interesa

Ako primijetite da je ženin interes za vas ili vašu vezu naglo opao, to može biti znak da ima drugog. Može se povući iz aktivnosti koje su vam nekada bile zajedničke ili prestati pokazivati interes za vaše hobije i interese.

Pojačana briga o izgledu

Kada žena ima drugog, često će uložiti dodatni napor u svoj izgled. Može se početi više šminkati, mijenjati frizuru ili odijevati se na način koji nije uobičajen. Ovo može biti pokušaj da privuče pažnju drugog muškarca.

Tajanstvenost i izbjegavanje pitanja

Ako primijetite da žena izbjegava odgovarati na određena pitanja ili je tajnovita oko svojih aktivnosti, to može biti znak da ima drugog. Može se ponašati defanzivno ili postati nervozna kada je upitate o njenim susretima s drugim muškarcem.

Promjena obrasca ponašanja

Kada žena ima drugog, može se primijetiti promjena u njenom uobičajenom obrascu ponašanja. Može postati distancirana, hladna ili agresivna. Ovo može biti rezultat unutarnjih konflikata koje osjeća zbog vanbračne veze.

Smanjena intimnost

Kada žena ima drugog, često će se smanjiti intimnost u vezi. Može se povući fizički ili emocionalno, odbijajući bliskost s partnerom. Ovo može biti posljedica emocionalne veze koju ima s drugim muškarcem.

Promjene u komunikaciji

Kada žena ima drugog, može doći do promjena u načinu na koji komunicira s vama. Može postati manje otvorena, izbjegavati dublje razgovore ili se smanjiti broj poruka i poziva. Ovo može ukazivati na to da je većinu svoje komunikacije preusmjerila na drugog muškarca.

Osjećaj nepovezanosti

Ako primijetite da se osjećate emocionalno udaljeni od svoje partnerice, to može biti znak da žena ima drugog. Možete osjetiti manjak pažnje, podrške ili intimnosti u vezi. Ovo može biti rezultat njenog emocionalnog angažmana s drugim muškarcem.

  Ocijeni članak!