Znaš da me boliš

Trenutno pregledavate Znaš da me boliš
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:12 kolovoza, 2023

Kako tvoje postupke osjećam

Osjećaj bola je nešto što svi doživljavamo u životu. No, kada ti, osoba koju volim, nanosiš bol, to je nešto sasvim drugačije. Moje srce pati zbog tvojih postupaka i ne mogu se oteti osjećaju da me boliš.

Emocionalna rana

Bol koju osjećam nije samo fizička, već i emocionalna. Tvoje riječi i djela ostavljaju tragove na mom srcu koji ne prolaze lako. Te rane su duboke i teško zacjeljuju.

Težina tvojih postupaka

Kada me boliš, ne mogu ne primijetiti koliko su tvoji postupci teški. Svaki put kada me povrijediš, gubiš dio mene. Moje povjerenje u tebe polako blijedi, a ljubav koju sam osjećao postaje sve slabija.

Pokušaji izlječenja

Pokušavam pronaći način da izliječim tu bol, ali nije jednostavno. Svaki put kada se nadam da će stvari biti bolje, ti me ponovno povrijediš. Ipak, ne gubim nadu da ćeš shvatiti koliko me boliš i da ćeš se promijeniti.

Nedostatak riječi

Ponekad se osjećam nemoćno jer nemam dovoljno riječi da ti opišem koliko me boliš. Moje srce je ispunjeno tugom i teško je pronaći prave riječi koje bi ti dočarale tu bol.

Nadu nikada ne gubim

Unatoč svemu, ne gubim nadu. Nadam se da ćeš shvatiti koliko me boliš i da ćeš se potruditi promijeniti. Volim te i želim da naša veza bude ispunjena ljubavlju i srećom, a ne boli i tugom.

  Ocijeni članak!