Tko je kapetan Real Madrida

Trenutno pregledavate Tko je kapetan Real Madrida
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:24 kolovoza, 2023

Kapetan Real Madrida: Sergio Ramos

Sergio Ramos Garcia, poznat kao Sergio Ramos, španjolski je profesionalni nogometaš koji trenutno igra za Real Madrid i španjolsku nogometnu reprezentaciju. Rođen je 30. ožujka 1986. godine u Camas, Španjolska. Njegova iznimna karijera i liderstvo na terenu čine ga idealnim izborom za kapetana Real Madrida.

Ramosova karijera

Ramos je započeo svoju profesionalnu karijeru u Sevilli, gdje je igrao od 2004. do 2005. godine. Nakon impresivnih nastupa, privukao je pažnju Real Madrida koji ga je potpisao u ljeto 2005. godine. Od tada je postao jedan od najvažnijih igrača u povijesti kluba.

Kapetan od 2015. godine

Sergio Ramos je postao kapetan Real Madrida 2015. godine nakon odlaska Iker Casillasa. Njegova strast, hrabrost i vođstvo na terenu osiguravaju da je kapetan dostojan svog naslova. Ramos je poznat po svojoj odlučnosti i sposobnosti da inspirira suigrače, a njegova prisutnost na terenu često donosi ključne pobjede Real Madridu.

Osvojeni trofeji

Kao kapetan Real Madrida, Sergio Ramos vodio je momčad do mnogih uspjeha. Osvojio je četiri Lige prvaka UEFA, četiri Svjetska klupska prvenstva FIFA, pet Španjolskih prvenstava i mnoge druge trofeje. Njegova prisutnost u obrani često je ključna za uspjeh momčadi.

Utjecaj izvan terena

Sergio Ramos također ima veliki utjecaj izvan terena. Poznat je po svojoj humanitarnoj aktivnosti i angažmanu u dobrotvornim akcijama. Također je poznat po svojoj strasti prema modi i stilu života, što ga čini ikonom i uzorom za mnoge navijače.

Ukratko, kapetan Real Madrida je Sergio Ramos – nogometaš s iznimnom karijerom, vođstvom na terenu i utjecajem izvan terena. Njegova uloga u klubu je nezamjenjiva, a njegove sposobnosti i predanost čine ga jednim od najboljih kapetana u povijesti Real Madrida.

  Ocijeni članak!