Šta označava Mjesec u horoskopu

Trenutno pregledavate Šta označava Mjesec u horoskopu
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:21 listopada, 2023

Mjesec kao osjetljivi planet

Mjesec je jedan od najvažnijih planeta u astrologiji i ima značajan utjecaj na horoskop. Kao osjetljivi planet, Mjesec predstavlja emocije, instinkte i podsjeća nas na našu unutarnju prirodu.

Mjesec kao simbol majčinstva

Mjesec je također simbol majčinstva i veže se uz naše emocionalne veze, posebno prema majci ili drugim osobama koje imaju ulogu majke u našem životu. On predstavlja našu potrebu za sigurnošću i podrškom.

Mjesec kao pokazatelj promjena

Mjesec se brzo mijenja i prolazi kroz različite faze, što ga čini simbolom promjene i transformacije. Njegove faze utječu na naše raspoloženje, energiju i način na koji percipiramo svijet oko sebe.

Mjesec kao indikator nesvjesnih procesa

Mjesec također otkriva našu nesvjesnu stranu i naše skrivene želje. On nas povezuje s intuicijom, snovima i podsjeća nas na važnost slušanja vlastitog unutarnjeg glasa.

Mjesec kao pokazatelj odnosa s drugima

Mjesec u horoskopu također označava naše odnose s drugima, posebno s obitelji i bliskim prijateljima. On nam otkriva kako se povezujemo s drugima emocionalno i kako izražavamo naše osjećaje.

Zaključak

Mjesec je važan planet u horoskopu koji predstavlja našu emocionalnu prirodu, simbolizira majčinstvo, promjene, nesvjesne procese i naše odnose s drugima. Razumijevanje uloge Mjeseca u horoskopu može nam pomoći da bolje razumijemo sebe i druge ljude.

  Ocijeni članak!