Kojim danima je Survivor?

Trenutno pregledavate Kojim danima je Survivor?
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:20 travnja, 2024

Format emisije

Survivor je popularna reality TV emisija koja se emitira u mnogim zemljama diljem svijeta. Osnovna ideja emisije je postavljanje skupine natjecatelja na neko izolirano mjesto, obično na nekom egzotičnom otoku, gdje se bore za preživljavanje i pobjedu. Emisija se temelji na natjecanjima, taktikama, izazovima i izbacivanjima natjecatelja.

Dani emitiranja

Survivor se obično emitira jednom tjedno, a točni dani emitiranja mogu se razlikovati ovisno o zemlji i televizijskom kanalu koji prenosi emisiju. U nekim zemljama emisija se prikazuje uživo, dok se u drugima snima i kasnije emitira.

Primjeri dana emitiranja

U Sjedinjenim Američkim Državama, Survivor se tradicionalno emitira srijedom navečer na televizijskom kanalu CBS. U Velikoj Britaniji, emisija se obično prikazuje nedjeljom navečer na kanalu ITV. U Australiji, Survivor se emitira ponedjeljkom navečer na kanalu Network Ten.

Popularnost i gledanost

Survivor je jedna od najdugovječnijih reality TV emisija i uživa veliku popularnost diljem svijeta. Gledanost emisije može varirati ovisno o zemlji, sezoni i natjecateljima, ali Survivor je često jedna od najgledanijih emisija u svojem vremenskom slotu.

Globalna prisutnost

Survivor je do sada produciran u više od 50 zemalja širom svijeta. Svaka zemlja ima svoju verziju emisije s vlastitim natjecateljima, jezikom i pravilima. Emisija je postala globalni fenomen i ima veliku bazu obožavatelja koji prate različite verzije emisije.

Zaključak

Survivor je popularna reality TV emisija koja se emitira jednom tjedno i prikazuje natjecatelje koji se bore za preživljavanje. Točni dani emitiranja mogu se razlikovati ovisno o zemlji i televizijskom kanalu koji prenosi emisiju. Emisija je postala globalni fenomen s velikom bazom obožavatelja diljem svijeta.

  Ocijeni članak!