Koliko su dobili pobjednici Survivora

Trenutno pregledavate Koliko su dobili pobjednici Survivora
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:22 travnja, 2024

Format i nagrada

Survivor je popularna televizijska emisija u kojoj se natjecatelji bore za preživljavanje na nenaseljenom otoku. Ova reality emisija poznata je po svojim izazovima, taktikama preživljavanja i intrigantnim sukobima među natjecateljima. Svakog sezone, samo jedan natjecatelj postaje pobjednik i osvaja nagradu koja varira iz godine u godinu.

Prijašnje sezone

U prijašnjim sezonama Survivora, nagrada za pobjednika se mijenjala. U nekim sezonama, pobjednik je osvajao novčani iznos od milijun dolara, dok su u drugim sezonama nagrade bile manje. Osim novčane nagrade, pobjednik je često nagrađivan i putovanjem na egzotične destinacije ili automobilom.

Najveće nagrade

Jedna od najvećih nagrada u povijesti Survivora dodijeljena je u sezoni nazvanoj ‘Heroes vs. Villains’. Pobjednik ove sezone osvojio je iznos od 2 milijuna dolara. Ova sezona se smatra jednom od najuspješnijih i najemocionalnijih u povijesti emisije.

Posljednje sezone

U posljednjoj sezoni Survivora, pobjednik je osvojio nagradu od 1,5 milijuna dolara. Osim novčane nagrade, pobjednik je dobio i titulu ‘Sole Survivor’, što je veliko priznanje u svijetu Survivora.

Budućnost nagrada

Budući da Survivor ostaje popularna emisija, očekuje se da će nagrade za pobjednike i dalje ostati atraktivne. Buduće sezone mogu donijeti veće novčane nagrade ili dodatne pogodnosti kao što su putovanja ili automobili.

  Ocijeni članak!