Od čega su umrli članovi EKV

Trenutno pregledavate Od čega su umrli članovi EKV
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:26 svibnja, 2024

Preuranjena smrt Milanke Knežević

Milanka Knežević, poznata kao Maja, bila je klavijaturistica i jedan od osnivača kultnog jugoslovenskog rock benda Ekatarina Velika (EKV). Nažalost, preuranjeno je preminula 1996. godine u 29. godini života. Smrt Milanke Knežević ostavila je muzičku scenu u šoku i još uvijek se spekulira o točnom uzroku njene smrti.

Tragični kraj Dragana Mihajlovića

Dragan Mihajlović, poznat kao Gagi, bio je basista EKV-a. Nažalost, njegova karijera i život su prekinuti preranom smrću 1994. godine. Gagi je preminuo u 33. godini života, a uzrok smrti bio je srčani udar. Njegova smrt ostavila je veliku prazninu u svijetu jugoslovenske rock glazbe.

Smrt Margite Stefanović

Margita Stefanović, poznata kao Bebi, bila je glavna vokalistica EKV-a. Nažalost, i ona je preminula prerano 2002. godine u 43. godini života. Smrt Margite Stefanović bila je posljedica raka pankreasa, a njeno iznenadno odlazak ostavio je dubok trag u svijetu glazbe.

Pogibija Ivana Vdovića

Ivan Vdović, poznat kao Vd, bio je gitarist EKV-a. Nažalost, njegov život je okončan tragičnom pogibijom 1992. godine. Vd je preminuo u saobraćajnoj nesreći, ostavljajući glazbene fanove u tuzi. Smrt Ivana Vdovića i dalje je jedna od najtužnijih epizoda u povijesti jugoslovenske rock scene.

  Ocijeni članak!