Radi li danas Mall of Split

Trenutno pregledavate Radi li danas Mall of Split
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:14 srpnja, 2023

Mall of Split – uvod

Mall of Split je najveći trgovački centar u Hrvatskoj smješten u Splitu. Otvoren je 2010. godine i od tada je postao popularno odredište za šoping, zabavu i gastronomiju. U ovom članku ćemo istražiti radno vrijeme Mall of Splita i saznati radi li danas.

Radno vrijeme Mall of Splita

Mall of Split je otvoren svakog dana tijekom cijele godine, osim na određene praznike. Radno vrijeme centra je obično od 9:00 do 21:00 sati, ali može varirati ovisno o sezoni i posebnim događanjima.

Radno vrijeme za blagdane

Tijekom blagdana, Mall of Split često ima prilagođeno radno vrijeme. Na primjer, za Božić i Novu godinu, centar može biti otvoren skraćeno vrijeme ili biti zatvoren. Preporučuje se provjeriti ažurirane informacije o radnom vremenu tijekom blagdana kako biste bili sigurni da je centar otvoren.

Provjera radnog vremena

Ako želite provjeriti radno vrijeme Mall of Splita, možete posjetiti službenu web stranicu centra ili ih kontaktirati putem telefona. Na web stranici ćete pronaći najnovije informacije o radnom vremenu, posebnim događanjima i popustima.

U zaključku, Mall of Split je popularno odredište za šoping i zabavu u Splitu. Radno vrijeme centra obično je od 9:00 do 21:00 sati, ali može se razlikovati tijekom blagdana. Preporučuje se provjeriti ažurirane informacije putem službene web stranice ili telefonskog poziva prije posjeta centru.

  Ocijeni članak!