U kojem je klubu David Beckham završio svoju karijeru

Trenutno pregledavate U kojem je klubu David Beckham završio svoju karijeru
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:12 svibnja, 2024

1. Poznati počeci

David Beckham, engleski nogometni superstar, započeo je svoju karijeru u mladim danima u poznatom engleskom klubu Manchester United. Njegov talent i izvanredne vještine brzo su ga istaknule kao jednog od najperspektivnijih mladih igrača svog vremena.

2. Transfer u Real Madrid

Nakon uspješnih godina u Manchester Unitedu, Beckham je 2003. godine napravio transfer koji je izazvao veliku pažnju u nogometnom svijetu. Prešao je u španjolski Real Madrid, jedan od najprestižnijih klubova na svijetu. Ovdje je Beckham nastavio svoj uspješan put i osvojio nekoliko važnih trofeja.

3. Američki san u Los Angeles Galaxyju

Nakon pet godina provedenih u Real Madridu, Beckham je 2007. godine odlučio započeti novu avanturu u Sjedinjenim Američkim Državama. Potpisao je ugovor s Los Angeles Galaxyjem, jednim od najpoznatijih i najuspješnijih američkih nogometnih klubova. Njegov dolazak u Ameriku izazvao je ogroman interes medija i navijača.

4. Posljednji izazov u Paris Saint-Germainu

Nakon šest uspješnih sezona u Los Angeles Galaxyju, Beckham je 2013. godine odlučio prihvatiti još jedan izazov. Potpisao je šestomjesečni ugovor s francuskim klubom Paris Saint-Germainom. Ovdje je Beckham pokazao da i dalje može biti vrlo koristan igrač i pomogao PSG-u u osvajanju naslova prvaka Francuske.

5. Kraj karijere u Paris Saint-Germainu

Nakon završetka sezone 2012/2013, David Beckham je odlučio staviti točku na svoju impresivnu nogometnu karijeru. Posljednji klub u kojem je igrao bio je Paris Saint-Germain. Oprostio se od nogometa kao jedan od najomiljenijih i najuspješnijih igrača svog vremena, ostavljajući zauvijek trag u povijesti ovog sporta.

6. Beckhamova ostavština

Unatoč završetku svoje igračke karijere, David Beckham ostaje ikona nogometa. Njegov utjecaj na igru, stil i popularnost nogometa ostaju neizbrisivi. Beckham je postao globalni brend, a njegova sportska ostavština nastavlja živjeti kroz razne projekte i humanitarne aktivnosti koje podupire.

  Ocijeni članak!