Radi li IKEA danas

Trenutno pregledavate Radi li IKEA danas
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:23 svibnja, 2023

Radno vrijeme

IKEA je poznata švedska multinacionalna kompanija koja se bavi prodajom namještaja i kućnih potrepština. Mnogi se pitaju radi li IKEA danas i koji su njeni radni sati.

Radno vrijeme IKEA trgovina

Radno vrijeme IKEA trgovina uglavnom se razlikuje od zemlje do zemlje, ali većina trgovina slijedi sličan raspored. Većina IKEA trgovina radi od ponedjeljka do nedjelje, s tim da su radni sati često produženi tijekom vikenda.

Radno vrijeme tijekom radnih dana

Tijekom radnih dana, većina IKEA trgovina otvara svoja vrata ujutro, obično oko 10 ili 11 sati, i zatvara ih navečer, obično oko 20 ili 21 sat. Ovo vrijeme može varirati ovisno o lokaciji, pa je uvijek preporučljivo provjeriti točno radno vrijeme za određenu IKEA trgovinu.

Radno vrijeme tijekom vikenda

Tijekom vikenda, mnoge IKEA trgovine produžuju svoje radno vrijeme kako bi omogućile kupcima više vremena za obilazak i kupovinu. Ovisno o zemlji i lokaciji, radno vrijeme tijekom vikenda može biti produženo za nekoliko sati.

Online narudžbe

Uz fizičke trgovine, IKEA također nudi mogućnost online narudžbi. Kupci mogu posjetiti službenu web stranicu IKEA-e i odabrati željene proizvode koji će im biti dostavljeni na kućnu adresu. Ova opcija je posebno korisna za one koji nemaju IKEA trgovinu u blizini ili žele jednostavno izbjeći gužve u trgovinama.
Bez obzira na to želite li posjetiti fizičku trgovinu ili naručiti online, IKEA je tu da zadovolji vaše potrebe uređenja doma. Njihova raznolika ponuda namještaja, dekoracija i kućnih potrepština privlači milijune ljudi diljem svijeta koji traže pristupačne i moderne opcije za uređenje svog prostora.

  Ocijeni članak!