S kim je Buba Corelli?

Trenutno pregledavate S kim je Buba Corelli?
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:15 travnja, 2023

Buba Corelli i saradnici

Buba Corelli, pravim imenom Edin Hamdija, je popularni bosanskohercegovački reper i producent. Kroz svoju karijeru, Buba Corelli je ostvario suradnje s mnogim poznatim izvođačima, čime je stekao veliku popularnost na regionalnoj rap sceni.

Suradnje s Cobyjem

Jedan od najpoznatijih suradnika Bube Corellija je reper Coby. Njih dvojica su zajedno izdali nekoliko uspješnih pjesama, kao što su “Balenciaga”, “Bogati”, “Pablo” i “Lažeš”. Njihov zajednički rad je dobio veliku podršku publike i osvojio mnoge top ljestvice u regiji.

Suradnje s drugim izvođačima

Buba Corelli je također ostvario suradnje s drugim poznatim izvođačima kao što su Jala Brat, Rasta, Jelena Kostov, Senidah, S.A.R.S. i mnogi drugi. Njegovi featuringi su postali vrlo popularni i često su se nalazili na vrhu glazbenih lista.

Pojava u medijima

Buba Corelli je često bio prisutan u medijima zbog svojih glazbenih projekata i suradnji. Njegovi nastupi na koncertima i festivalskim pozornicama su uvijek dobro prihvaćeni, a njegove pjesme su često bile hitovi. Također, Buba Corelli je aktivan na društvenim mrežama, gdje redovito komunicira sa svojim obožavateljima i dijeli svoje glazbene projekte.

Buducnost i daljnje suradnje

Buba Corelli nastavlja graditi svoju karijeru i surađivati s različitim glazbenicima. Njegova popularnost raste iz dana u dan, a fanovi s nestrpljenjem očekuju nove glazbene projekte i suradnje koje će donijeti u budućnosti.

  Ocijeni članak!