Što je Ipsos

Trenutno pregledavate Što je Ipsos
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:12 lipnja, 2024

Ipsos – globalni lider u istraživanju tržišta

Ipsos je vodeća globalna tvrtka specijalizirana za istraživanje tržišta i javnog mnijenja. Sjedište tvrtke nalazi se u Parizu, Francuska, a osnovana je 1975. godine. Ipsos je prisutan u više od 90 zemalja širom svijeta i zapošljava preko 18 000 ljudi.

Metodologija i usluge

Ipsos koristi različite metode prikupljanja podataka kako bi pružio kvalitetne i pouzdane informacije. Njihove usluge obuhvaćaju istraživanje tržišta, istraživanje javnog mnijenja, istraživanje potrošača, istraživanje medija i mnoge druge.

Primjena Ipsos istraživanja

Ipsos istraživanja koriste se u različitim industrijama i sektorima. Tvrtke koriste Ipsosove podatke kako bi bolje razumjele svoje tržište, ciljnu skupinu i konkurenciju. Vlade, politički analitičari i mediji koriste Ipsosove rezultate anketa kako bi pratili i analizirali javno mnijenje i trendove.

Kvaliteta i pouzdanost

Ipsos je poznat po svojoj visokoj kvaliteti istraživanja i pouzdanosti podataka. Tvrtka primjenjuje stroge standarde u prikupljanju, analizi i interpretaciji podataka kako bi osigurala točnost i relevantnost rezultata. Ipsos također kontinuirano radi na inovacijama i poboljšanjima svojih metoda kako bi pratili promjene u društvu i tehnologiji.

Povjerenje i integritet

Ipsos je uspostavio snažno povjerenje i ugled među klijentima i javnošću. Tvrtka se pridržava stroge etičke kodekse i standarda, osiguravajući povjerljivost i zaštitu podataka svojih klijenata i ispitanika. Ipsos također provodi neovisne provjere kako bi osigurao da se njegove usluge izvode na najvišoj razini.

Budućnost Ipsosa

Ipsos nastavlja rasti i razvijati se kako bi ostao lider u istraživanju tržišta i javnog mnijenja. Tvrtka je predana pružanju najnovijih informacija i uvida svojim klijentima kako bi im pomogla u donošenju informiranih poslovnih odluka. S globalnom prisutnošću, stručnim timom i visokom kvalitetom istraživanja, Ipsos će i dalje biti ključan igrač u svijetu istraživanja.

  Ocijeni članak!