Što znači na engleskom

Trenutno pregledavate Što znači na engleskom
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:1 kolovoza, 2024

Značenje na engleskom jeziku

Na engleskom jeziku, izraz ‘što znači’ preveden je kao ‘what does it mean’. Ova fraza se često koristi kada se želi saznati ili razumjeti značenje nečega.

Engleski jezik

Engleski jezik je zapadnogermanski jezik koji se govori širom svijeta. Smatra se jednim od najvažnijih jezika u svijetu, te se koristi kao službeni jezik u mnogim zemljama i međunarodnim organizacijama.

Praktična upotreba

Upotreba izraza ‘što znači na engleskom’ može biti korisna u mnogim situacijama. Na primjer, ako se susretnete s nepoznatim engleskim izrazom ili riječi, možete pitati ‘što znači na engleskom’ kako biste dobili prijevod ili objašnjenje.

Online rječnici i prevoditelji

Ako želite brzo saznati značenje neke riječi ili fraze na engleskom jeziku, možete koristiti online rječnike i prevoditelje. Postoji mnogo besplatnih i dostupnih alata koji vam mogu pomoći u prevođenju i razumijevanju engleskog jezika.

Zaključak

Pitanje ‘što znači na engleskom’ je korisno kada želite saznati značenje nečega na engleskom jeziku. Engleski jezik je važan jezik u svijetu, te je poznavanje njegovog značenja i upotrebe od velike koristi u mnogim situacijama.

  Ocijeni članak!