Kojeg datuma je Eurosong

Trenutno pregledavate Kojeg datuma je Eurosong
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:25 rujna, 2023

Povijest Eurosonga

Eurosong, poznat i kao Eurovision Song Contest, je godišnje glazbeno natjecanje koje se održava u Europi od 1956. godine. Natjecanje je postalo jedan od najvećih i najgledanijih televizijskih događaja na svijetu.

Datumi održavanja

Eurosong se obično održava jednom godišnje, a datum varira svake godine. U početku, natjecanje se održavalo u svibnju, no s vremenom su se datumi mijenjali kako bi se prilagodili drugim događanjima i rasporedima.

Različiti datumi Eurosonga

Od 1956. do danas, Eurosong se održavao na različite datume. Primjerice, 2020. Eurosong je trebao biti održan 12., 14. i 16. svibnja, ali je zbog pandemije COVID-19 odgođen. Umjesto toga, održan je virtualni Eurosong u kojem su sudjelovali izvođači snimljeni iz svojih domova.

Budući datumi Eurosonga

Budući datumi Eurosonga još uvijek nisu potvrđeni za sve godine. Organizatori obično objavljuju datume nekoliko godina unaprijed kako bi se omogućila priprema i planiranje natjecanja. Pratite službene kanale Eurosonga kako biste saznali najnovije informacije o datumima budućih izdanja.

Eurosong je jedinstveno i uzbudljivo glazbeno natjecanje koje okuplja izvođače iz različitih zemalja Europe. Svake godine, milijuni ljudi diljem svijeta prate natjecanje i navijaju za svoje favorite. Uživajte u glazbi i otkrijte nove talente na Eurosongu!

  Ocijeni članak!