Kojim psima ne opada dlaka

Trenutno pregledavate Kojim psima ne opada dlaka
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:3 travnja, 2024

Pasmina bez problema s otpadanjem dlake

Postoji nekoliko pasmina pasa koje se ističu po tome što im dlaka rijetko ili gotovo uopće ne opada. Ove pasmine su idealne za osobe koje imaju alergije na dlaku ili jednostavno ne žele imati problema s čišćenjem dlaka u svom domu.

Pasmina 1

Prva pasmina koju ćemo spomenuti je pasmina 1. Ovi psi imaju posebno krzno koje se ne linja i vrlo je jednostavno održavati. Njihovo krzno je često hipoalergeno, što znači da su pogodni za osobe koje su alergične na dlaku pasa.

Pasmina 2

Druga pasmina koja se ističe po tome što ne opada dlaka je pasmina 2. Ovi psi također imaju hipoalergeno krzno i vrlo malo ili nimalo linjanja. Njihovo krzno zahtijeva minimalno održavanje i lako se održava čistim.

Pasmina 3

Zadnja pasmina koju ćemo spomenuti je pasmina 3. Ovi psi također imaju karakteristike koje ih čine idealnim za osobe koje ne žele probleme s otpadanjem dlake. Njihovo krzno je često kratko ili srednje dužine i vrlo malo ili nimalo se linja.

Uz ove pasmine, postoje i druge pasmine pasa koje su poznate po tome što ne opadaju dlaku. Prije nego što se odlučite za određenu pasminu, važno je provesti istraživanje i saznati sve detalje o karakteristikama i potrebama te pasmine. Također je važno napomenuti da iako ove pasmine ne opadaju dlaku, ipak zahtijevaju redovitu njegu i održavanje kako bi ostale zdrave i sretne.

  Ocijeni članak!