Odakle je Shein

Trenutno pregledavate Odakle je Shein
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:27 travnja, 2023

Historija brenda Shein

Shein je modni brend koji je osnovan 2008. godine u gradu Nanjing, Kina. Od tada, brend je doživio značajan rast i postao jedan od najpopularnijih online prodavaca odjeće i modnih dodataka širom svijeta. Sa sjedištem u Kini, Shein je postao sinonim za pristupačnu modu visoke kvalitete.

Globalna prisutnost

Shein je prisutan u više od 220 zemalja i regija, nudeći širok asortiman proizvoda za žene, muškarce i djecu. Njihova online platforma omogućuje korisnicima da pronađu najnovije trendove i stilove po pristupačnim cijenama.

Inspiracija i dizajn

Shein je poznat po svom brzom odgovoru na najnovije trendove u modi. Njihov tim stručnjaka za dizajn prati najnovije modne piste, street style trendove i preferencije kupaca kako bi stvorili kolekcije koje su inovativne, moderne i nosive.

Održivost i društvena odgovornost

Shein također pokazuje posvećenost održivosti i društvenoj odgovornosti. Brend se fokusira na smanjenje ekološkog utjecaja proizvodnje odjeće, implementiranjem održivih praksi u svoj lanac opskrbe. Također podržava humanitarne inicijative i sudjeluje u raznim dobrotvornim akcijama.

Budućnost brenda

Shein nastavlja rasti i razvijati se kao globalni lider u industriji mode. Njihova predanost kvaliteti, pristupačnosti i brzini isporuke nudi korisnicima jedinstveno iskustvo online kupovine. Sa stalnim inovacijama i prilagodbama trendovima, Shein ostaje na vrhu liste omiljenih modnih brendova diljem svijeta.

  Ocijeni članak!