S kim je Hrvatska u skupini

Trenutno pregledavate S kim je Hrvatska u skupini
  • Vrijeme čitanja:2 min. čitanja
  • Posljednja izmjena objave:12 listopada, 2023

Skupina D

Hrvatska je smještena u Skupini D na Europskom prvenstvu u nogometu 2021. godine. Skupina D sastoji se od četiri momčadi: Hrvatske, Engleske, Češke i Škotske. Ova skupina smatra se jednom od najizazovnijih na turniru, s nekoliko jakih momčadi koje se bore za prolazak dalje.

Susreti

Hrvatska će odigrati tri utakmice u skupini. Prva utakmica je protiv Engleske, koja će se odigrati na Wembley stadionu u Londonu. Druga utakmica je protiv Češke, koja će se odigrati na Hampden Parku u Glasgowu. Posljednja utakmica u skupini je protiv Škotske, koja će se također odigrati na Hampden Parku.

Konkurencija

Hrvatska će se suočiti s jakom konkurencijom u skupini. Engleska je jedna od najboljih momčadi na svijetu, s brojnim talentiranim igračima. Češka također ima snažan tim i može predstavljati izazov za Hrvatsku. Škotska, iako možda smatrana autsajderom, pokazala je da može iznenaditi i pružiti teške utakmice.

Ciljevi

Hrvatska će se boriti za prolazak u nokaut fazu turnira. S obzirom na kvalitetu protivnika, svaka utakmica bit će izazovna, ali Hrvatska ima iskusne igrače i stručni stožer koji će dati sve od sebe za uspjeh. Cilj je osigurati jedno od prva dva mjesta u skupini kako bi se izbjegao teži protivnik u osmini finala.

Predviđanja

Mnogi stručnjaci smatraju da će Hrvatska imati težak zadatak u ovoj skupini, ali vjeruju da imaju potencijal za uspjeh. Utakmica protiv Engleske bit će ključna, a dobar rezultat protiv Češke i Škotske mogao bi im osigurati prolazak dalje. Navijači diljem Hrvatske i svijeta s nestrpljenjem iščekuju početak turnira i nadaju se dobrim rezultatima za svoju reprezentaciju.

  Ocijeni članak!